Pomoč pri izbiri kadrov

Pokličite ali pišite za več informacij

01 2308 416

info@marsvenus.si

Prijava Vsebina
×

Pomoč pri izbiri kadrov   /   Prijava
×

Pomoč pri izbiri kadrov   /   Vsebina

Info
 • Zakaj?
  Predvsem v manjših podjetjih posebne kadrovske službe in usposobljeni strokovnjaki za izbiro kadra niso zaposleni. Z izbirnim postopkom se najpogosteje ukvarjajo kar lastniki oziroma direktorji, samostojni podjetniki. Dodajmo k temu še nadpovprečno veliko prijav na prosta delovna mesta in že lahko sprožimo stres zaradi katerega se poveča možnost napačne izbire.
  Neodvisen in povsem neobremenjen pogled strokovnjaka je pri izbiri pravega kadra dobrodošel. Olajša vam delo in prihrani ogromno dragocenega časa
 • Kako?
  Lahko vam pomagamo »od začetka do konca«, ali pa se vključimo v trenutku, ko se morate odločiti med nekaj izbranimi kandidati.
  Pri oceni posežemo po vprašalniku D.I.S.C., ki je odlično orodje za oceno vedenj in komunikacijskih navad kandidata. Poročilo pregledamo skupaj s kandidatom in skozi strukturiran intervju še poglobimo svoj uvid v kandidata, njegove navade, vrednote, načine delovanja, itn.
  Predstavimo vam svoj pogled na opravljene razgovore in kandidate, predlagamo vam po naši oceni v danem trenutku najprimernejšo izbiro.

Še kaj?

Najbolje razumemo podjetnike in samostojne podjetnike, saj smo tudi sami sprejeli odgovorno preživetje. Vaše želje postavljamo na prvo mesto. Zato je pomembno, da se pred izbiro primernega kadra za vas ali vaše podjetje odkrito pogovorimo in uskladimo vaša pričakovanja.

Dogodki