Gong – zvočna kopel
4.5/5

Gong - zvočna kopel

Zvočno kopel vodi Alex

Nivo potrebnih izkušenj:

Namenjeno vsem

Kategorija Za dušo

Trajanje od 18.30 do 20-ih

Največje število prijavljenih Največ 14 udeležencev

Datum zvočne kopeli Po dogovoru

Osnovne informacije

Obstajajo dokazi, da so gong kot transcendentno orodje uporabljali že 3500 let p. n. š. na področju Mezopotamije. Takratni gongi naj bi vsebovali delce padlih meteoritov. Naši predniki so zaradi globoke povezanosti z naravo in celotnim Stvarstvom verjeli, da lahko s pomočjo zvokov in vibracij gonga pomagajo človeku in naravi vzpostavljati globinsko ravnovesje. Zato je zvočna vibracija gonga že tisočletja orodje za prebujanje globokih stanj zavesti in pomočnik pri odpravljanju energetskih blokad.

Zvočna kopel gonga

Kot sonce, ki sije na vse enako, se zvoki gonga vsrkajo v vsako živo bitje le toliko kolikor smejo. Zvočne vibracije se iz enega tona med udarjanjem po gongu z udarjali (meletami) kot slap tisočih vibrirajočih in pomirjujočih tonov razpršijo v prostor. Ne moremo jih usmeriti na področje, kamor bi mi želeli, temveč se vibracija zvoka sama usmeri na tisti del telesa, ki potrebuje podporo, pomiritev, spodbudo, sinhronizacijo in odgovor Duše. Bistvo kopeli je popolno zlitje tonov s človeškim telesom, prečiščenje starih neuporabnih energetskih vzorcev in soustvarjanje čistejše energetske podpore telesu, okolju in naravi. Z izvorno frekvenco Stvarstva gong vsakemu posamezniku igra svojo pesem. Če ne verjamete, pridite in preizkusite.

Kako poteka?

Enostavno. Udobno se oblecite, s seboj prinesite podlogo, odejo, blazino, vse, kar vam omogoča udobno ležanje na tleh. Prinesete lahko tudi več steklenic vode. Voda ima praspomin, zato se bo med igranjem gongov samodejno očistila in napolnila s podporno vitalno energijo.

Zdravilni zvoki

Vse večne modrosti so preproste. Le človeku z nejevero in dvomom uspe iz modrosti narediti težko razumljivo filozofijo.

Polje zvočnih nihajev, ki nastane ob udarjanju na gong, obrne tok zavesti od zunaj navznoter. Proti naši biti, bistvu, viru in praznini. Nič čudežnega se ne dogaja. Ker vsako človeško telo vsebuje od 70 do 85 % vode, odvisno od teže človekovega telesa, voda pa prenaša zvočno vibracijo gonga v najglobljo celico, vibracije prebijejo telesne in duševne blokade. Kar v prevodu pomeni, da za kratek čas, med zvočno kopeljo, prenehamo razmišljati s svojim logičnim umom in se svobodno prepustimo trenutku. Slap tisočih zvočnih vibracij umiri, prečisti, blaži različna bolezenska stanja, očisti prostor motečih energij. Zato se po zvočni kopeli z gongi počutite dobro in ste vsaj za nekaj časa osvobojeni stresa, strahov in ostalih čustvenih blokad.

Zvočno kopel z gongom zaznavajo tudi gluhe osebe in osebe s poškodovanim sluhom. Kako? Enostavno. Občutijo ugodne vibracije, tresljaje, ki preplavijo in okopajo telo in um.
Obstajajo tudi raziskave s katerimi so dokazali, da gong zvočna kopel imenovana tudi gong terapija umirja agresivno in antisocialno vedenje pri otrocih in mladih. Raziskavo je potreboval človeški um, saj zahodni svet verjame le v dokaze, patente in moč leve možganske polovice. Modreci se nam morda smejijo. Povsem naravno in logično je, da umiritev telesa in duha, ki se samodejno sproži med zvočno kopeljo, posledično umiri tudi agresijo in antisocialno vedenje.

Cena

33 € na osebo

Lokacija

Mars Venus učilnica
Gerbičeva ulica 110
1000 Ljubljana

Brezplačno parkirno mesto zagotovljeno.

Naročilo

Program lahko naročite za vašo skupino.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke