GONG – zvočna kopel

Datum in cena po dogovoru

Mars Venus učilnica, Gerbičeva 110, Ljubljana

od 18.30 do 20-ih

33 € oseba

Prijava Vsebina
×

GONG – zvočna kopel   /   Prijava


Davčni zavezenec

×

GONG – zvočna kopel   /   Vsebina

Info
 • Obstajajo dokazi, da so gong kot transcendentno orodje uporabljali že 3500 let p. n. š. na področju Mezopotamije. Takratni gongi naj bi vsebovali delce padlih meteoritov. Naši predniki so zaradi globoke povezanosti z naravo in celotnim Stvarstvom verjeli, da lahko s pomočjo zvokov in vibracij gonga pomagajo človeku in naravi vzpostavljati globinsko ravnovesje. Zato je zvočna vibracija gonga že tisočletja orodje za prebujanje globokih stanj zavesti in pomočnik pri odpravljanju energetskih blokad.
 • Zvočna kopel gonga
  Kot sonce, ki sije na vse enako, se zvoki gonga vsrkajo v vsako živo bitje le toliko kolikor smejo. Zvočne vibracije se iz enega tona med udarjanjem po gongu z udarjali (meletami) kot slap tisočih vibrirajočih in pomirjujočih tonov razpršijo v prostor. Ne moremo jih usmeriti na področje, kamor bi mi želeli, temveč se vibracija zvoka sama usmeri na tisti del telesa, ki potrebuje podporo, pomiritev, spodbudo, sinhronizacijo in odgovor Duše. Bistvo kopeli je popolno zlitje tonov s človeškim telesom, prečiščenje starih neuporabnih energetskih vzorcev in soustvarjanje čistejše energetske podpore telesu, okolju in naravi. Z izvorno frekvenco Stvarstva gong vsakemu posamezniku igra svojo pesem. Če ne verjamete, pridite in preizkusite.
 • Kako poteka?
  Enostavno. Udobno se oblecite, s seboj prinesite podlogo, odejo, blazino, vse, kar vam omogoča udobno ležanje na tleh. Prinesete lahko tudi več steklenic vode. Voda ima praspomin, zato se bo med igranjem gongov samodejno očistila in napolnila s podporno vitalno energijo.
 • Zdravilni zvoki
  Vse večne modrosti so preproste. Le človeku z nejevero in dvomom uspe iz modrosti narediti težko razumljivo filozofijo.
  Polje zvočnih nihajev, ki nastane ob udarjanju na gong, obrne tok zavesti od zunaj navznoter. Proti naši biti, bistvu, viru in praznini. Nič čudežnega se ne dogaja. Ker vsako človeško telo vsebuje od 70 do 85 % vode, odvisno od teže človekovega telesa, voda pa prenaša zvočno vibracijo gonga v najglobljo celico, vibracije prebijejo telesne in duševne blokade. Kar v prevodu pomeni, da za kratek čas, med zvočno kopeljo, prenehamo razmišljati s svojim logičnim umom in se svobodno prepustimo trenutku. Slap tisočih zvočnih vibracij umiri, prečisti, blaži različna bolezenska stanja, očisti prostor motečih energij. Zato se po zvočni kopeli z gongi počutite dobro in ste vsaj za nekaj časa osvobojeni stresa, strahov in ostalih čustvenih blokad.
 • Zvočno kopel z gongom zaznavajo tudi gluhe osebe in osebe s poškodovanim sluhom. Kako? Enostavno. Občutijo ugodne vibracije, tresljaje, ki preplavijo in okopajo telo in um.
  Obstajajo tudi raziskave s katerimi so dokazali, da gong zvočna kopel imenovana tudi gong terapija umirja agresivno in antisocialno vedenje pri otrocih in mladih. Raziskavo je potreboval človeški um, saj zahodni svet verjame le v dokaze, patente in moč leve možganske polovice. Modreci se nam morda smejijo. Povsem naravno in logično je, da umiritev telesa in duha, ki se samodejno sproži med zvočno kopeljo, posledično umiri tudi agresijo in antisocialno vedenje.

“Planetarna vibracija vesolja, katere del je človek.”

– Ciara

Udeleženci

Največ 14 udeležencev


Brezplačno parkirno mesto zagotovljeno.

Dogodki