Pogoji poslovanja

V podjetju Mars Venus, d. o. o. imamo radi čiste račune in dobre prijatelje. Le temu so namenjene vrstice o pogojih sodelovanja in uporabe našega spletnega mesta www.marsvenus.si.

Dobrodošli na našem spletnem mestu!

Uporaba vsebin
Za vse vsebine, tekste, prispevke, učne načrte izobraževanj, poimenovanja in gradiva na spletnem mestu www.marsvenus.si si pridržujemo avtorske pravice.

Ko jih boste želeli uporabiti, natisniti, kopirati ali shraniti na podatkovni nosilec, vam to dovolimo izključno za vašo osebno uporabo, v nekomercialne namene. Pri tem morate ohraniti vse oznake o avtorskih pravicah in/ali obvestila o pravicah intelektualne lastnine.

Za kopiranje, reproduciranje, distribuiranje in vse druge oblike uporabe vsebin spletnega mesta www.marsvenus.si v komercialne namene nas prosite za pisno dovoljenje. Neavtorizirana uporaba je prepovedana.
Prijave na izobraževanja
Izberite vam ustrezno obliko prijave:
– Prijavni obrazec na spletni strani www.marsvenus.si
– E-sporočilo na info@marsvenus.si
– Telefonski klic na 01 2308 416, kateremu sledi pisna prijava.

Fizična ali pravna oseba oz. njen zastopnik, ki na dogodek prijavi sebe ali člane svoje organizacije zagotavlja, da so vsi navedeni osebni podatki udeležencev in/ali pooblaščenih oseb pravilni in podjetju Mars Venus d. o. o. dovoljujete ravnanje z njimi v okviru določb o varovanju osebnih podatkov.

Prijava je dokončna, ko vam potrdimo da smo jo prejeli. Prijava na vse plačljive dogodke je za prijavitelja obvezujoča in vas obvezuje k udeležbi ter plačilu kotizacije, oziroma k spoštovanju določil o odpovedi izobraževanja.
ODGOVORNOST
V podjetju Mars Venus d. o. o. se kot ponudniki spletnega mesta www.marsvenus.si obvezujemo, da bomo v dobri veri in v okviru svojih zmožnosti skrbeli za pravilnost in ažurnost vseh objavljenih vsebin.

Opozarjamo, da so vse vsebine zgolj informativne narave. Iz tega razloga ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za točnost in celovitost podatkov ter za kakršnokoli škodo, neprijetnost ali posledico, ki bi uporabniku morda nastala zaradi morebitnih napak, nepopolnosti ali netočnosti podatkov. Mars Venus d. o. o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s tega spletnega mesta. Priporočamo, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujete še pred prenosom informacij s tega spletnega mesta.

Mars Venus d. o. o. ni odgovorna za morebitne zastoje v delovanju spletnega mesta in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz možnosti dostopa do spletnega mesta ali nemožnosti uporabe informacij na spletni strani.

Na tem spletnem mestu so lahko objavljene tudi nekatere vsebine, aplikacije in povezave na spletne strani drugih ponudnikov informacij. Mars Venus d. o. o. ne sprejema nikakršne odgovornosti za vsebine informacij, ki so jih pripravili drugi ponudniki informacij ter za delovanje aplikacij, spletnih strani drugih ponudnikov informacij in njihovo vsebino. Mars Venus d. o. o. ne odgovarja za nedelujoče domene, ki so posledica tehničnih težav lastnika spletnih strani, spremembe, ukinitve ali prodaje domene.
Odpoved izobraževanj
Brez stroškov odpovedi lahko odpoveste udeležbo na plačljivem dogodku najmanj 7 dni pred začetkom dogodka. Odpoved morate podati v pisni obliki (lahko tudi preko e-pošte). V primeru odpovedi 3 dni ali manj pred dogodkom kotizacije ne vračamo.

Zgodi se, da moramo kot organizatorji dogodek odpovedati ali prestaviti na drug termin. Pridržujemo si to pravico in se zavezujemo, da vas o tem pravočasno obvestimo. V primeru odpovedi, ali v primeru da se s prestavljenim terminom ne bi strinjali, vam brezobrestno povrnemo vse morebitno že vplačane obroke oz. kotizacijo.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke