Kdo smo
Naključje, ki v resnici ne obstaja, je hotelo da je podjetje Mars Venus d. o. o. nastalo…
Jasna Štamcar in Alex Gregorič sva leta 2005 ustanovila podjetje, ki združuje energijo Marsa in Venere. Planeta Mars in Venera v astrologiji pripadata znamenju ovna in bika, Mars-oven-Alex, Venera-bikica-Jasna.
Naš logotip
Ima obliko srca. Človeško srce je organ, ki oddaja močno elektromagnetno valovanje. Elektromagnetno valovanje srca je po najnovejših raziskavah znanstvenikov vsaj 5.000 močnejše od elektromagnetnega valovanja možganov. Še več, s presaditvami (transplantacijo) srca so ugotovili, da je človeško srce »trdi disk« človeškega telesa, v katerem so shranjene pomembne informacije. Poznane so resnične zgodbe oseb, ki so s presaditvijo srca umrlega darovalca, prejele tudi zapise čustvovanja, prehranskih običajev, vedenjskih navad itn. Strašljivo? Niti ne. To je le dokaz, da človek ni v vsakem trenutku sposoben zgolj zavestnega delovanja, temveč se pogosto avtomatično odzove na druge zapise telesa, podzavesti...
Slogan
Odpiramo srca in podpiramo vaše potenciale. Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno (MALI PRINC).
Zaupnost
Spoštujemo zaupno naravo informacij, ki so vsak dan del našega delovnega procesa.