Pomoč pri izbiri kadrov
5/5

Pomoč pri izbiri kadrov

Pokličite ali pišite za več informacij!

Zakaj?

Predvsem v manjših podjetjih posebne kadrovske službe in usposobljeni strokovnjaki za izbiro kadra niso zaposleni. Z izbirnim postopkom se najpogosteje ukvarjajo kar lastniki oziroma direktorji, samostojni podjetniki. Dodajmo k temu še nadpovprečno veliko prijav na prosta delovna mesta in že lahko sprožimo stres zaradi katerega se poveča možnost napačne izbire.
Neodvisen in povsem neobremenjen pogled strokovnjaka je pri izbiri pravega kadra dobrodošel. Olajša vam delo in prihrani ogromno dragocenega časa

Kako?

Lahko vam pomagamo »od začetka do konca«, ali pa se vključimo v trenutku, ko se morate odločiti med nekaj izbranimi kandidati.
Pri oceni posežemo po vprašalniku D.I.S.C., ki je odlično orodje za oceno vedenj in komunikacijskih navad kandidata. Poročilo pregledamo skupaj s kandidatom in skozi strukturiran intervju še poglobimo svoj uvid v kandidata, njegove navade, vrednote, načine delovanja, itn.
Predstavimo vam svoj pogled na opravljene razgovore in kandidate, predlagamo vam po naši oceni v danem trenutku najprimernejšo izbiro.

Cena

Po dogovoru

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke